Ovo su sve ponude koje na današnji dan ima Leo Mesi, srce ili milijarda?!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 04.06.2023.
15:14
Izvor: Sportske.net

Oglasila se Veronika Brunati.

EPA-EFE/Friedemann Vogel
EPA-EFE/Friedemann Vogel

Povezane vesti

Lionel Mesi želi da donese odluku o nastavku karijere u narednim danima, a njegova bliska prijateljica i renomirana novinarka Veronika Brunati danas je otkrila sve ponude koje ima na stolu.

Prema njenim saznanjima, koja sasvim sigurno važe i za najpouzdanija, Mesi ima zvanične ponude Al Hilala i Inter Majamija i nezvaničnu Barselone, koju i dalje čeka, ali ne zadugo.

"Mediji u Saudijskoj Arabiji tvrde da u narednih 48 sati Mesi može da prihvati ponudu od čak 600 miliona dolara po sezoni, odnosno 1,2 milijarde za dve godine. U pitanju je klub koji je najtrofejniji u toj zemlji, a Mesi bi ujedno bio i ambasador turizma Saudijske Arabije. Iako je njegov prioritet da karijeru završi u Barseloni, klub i dalje čeka odgovor La Lige zbog finansijskog "fer-pleja" i zbog toga Mesi i dalje nije dobio zvaničnu ponudu. Barsa i dalje veruje da će 6. juna dobiti pozitivan odgovor. Što se tiče Inter Majamija, oni mu nude 10% od sume koju mu nude iz Arabije", otkrila je Veronika na svom Tviteru. 

Istovremeno, brojni izvori tvrde da je Mesi u ovom trenutku najbliži Al Hilalu, osim ukoliko Barsa u poslednjem trenutku ne napravi neki zaokret i postigne dogovor sa La Ligom po hitnom postupku. Ipak, današnja izjava predsednika Havijera Tebasa ne uliva poverenje.

"Mesijev povratak? To zavisi od Barselone i to je pitanje za ljude u klubu", rekao je Tebas. 

Sve u svemu, u utorak se očekuje konačan odgovor La Lige, a ujedno i da li će Mesi odmah prihvatiti ponudu Barse ili Al Hilala...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke