Ovo uliva strah, Real dovodi četvoricu slobodnih agenata i pravi novi drim-tim?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 14.10.2021.
07:49
Izvor: Sportske.net

Ako je neko sposoban za ovo, to je Florentino Perez!

EPA/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Izgleda da nema napretka u pregovorima, Toni Ridiger će napustiti Čelsi. On je odbio ugovor, odnosno ponudu kluba od oko osam miliona evra po sezoni i od januara je spreman da pregovara sa ostalim klubovima. 

Prvi kandidat je Real. Oni su doveli Alabu kao slobodnog agenta, ali još nisu popunili rupu nastalu odlaskom Varana i Serhija Ramosa. Ridiger bi se sjajno uklopio tim pre što može da pokrije i poziciju desnog beka što je problematično zbog povreda Karvahala.

Real bi jasno uz Ridigera mogao da dovede još dva slobodna agenta, Mbapea iz Pari Sen Žermena i Pogbu iz Mančester Junajteda. Na ta pojačanja Perez ne bi potrošio ni evro obeštećenja, ali bi morao da otvori prostor u budžetu.

No, ne zaboravimo da odlaze Isko, Marselo, Bejl, verovatno i Modrić fudbaleri koji zajedno zarađuju blizu 50 miliona evra neto, što će biti dovoljno da se ostane unutar zadatih parametara.

Real je u pandemiji zahvaljujući prodajama igrača, ali i odsustvu kupovina uspeo da ostane stabilan, pa čak i da bude u malom plusu.

Doveden je Kamavinga, Perez ima nameru da dodatno podmladi tim, Frank Kesi je još jedan slobodni agent koga žele, a od igrača koji su na pozajmicama samo Japanac Kubo u ovom trenutku ima realnu šansu da se vrati u klub.

Svejedno, ako ponovo pojačaju tim sa tri ili četiri slobodna agenta i Mbapeom pre svih, jasno je da gledamo stvaranje novih "Galaktikosa". 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke