Ozil razbesneo svlačionicu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 17.10.2017.
09:59
Izvor: Sportske.net

Svima je preko glave, ali postoji veliki problem...

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Mesut Ozil odlazi u januaru.

Tačnije, Arsenal će probati da ga proda, ako nađe kupca, što neće biti nimalo lako.

Izgubio je poverenje svlačionice, njegova nezainteresovanost se vidi i na treninzima, saigrači su posle Votforda bili besni zbog njegovog pristupa kada je ušao u igru.

Ozil je mislima negde drugde, na leto će biti slobodan, za sada osim Turske nema ponuda, ali sigurno da ako bude smanjio apetite može da nađe zvučni klub.

Problem je njegova malodušnost koju je jedino uspevao da izleči Murinjo, ali Junajted sada računa na mlađe igrače i teško će se odlučiti za Nemca.

Ozilu ni novac nije najvažniji, makar tako tvrdi engleska štampa, on je potpuno izgubio motiv da igra za Arsenal i to se vidi i na utakmicama, ali pogotovo na treninzima gde deluje nezainteresovano.

Venger je priznao da bi Sančez i Ozil mogli šest meseci pre isteka ugovora da napuste klub, no sa druge strane, zbog čega bi neko davao veliki novac na zimu, kada može da ih dobije bez obeštećenja.

Pogotovo je Ozil problem, niko nije siguran, tačnije ne bi se kockao sa igračem koji već dosta dugo igra ispod svojih mogućnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 17.10.2017
16:11

ezil tuče pare šta ga briga

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 17.10.2017
10:48

Ozil jednostavno ne zeli da se bori i plasi se konkurencije...zato je trazio transfer iz reala..dosao je isko i odmah dobio priliku...posle reala ozilova forma je u padu