Pakleni plan Fiorentine, vraća se ljubimac "grobara"?

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 22.02.2021.
15:57
Izvor: Sportske.net

Crnogorac pred povratkom u Italiju.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Nekadašnji napadač Partizana Stevan Jovetić, kojem ugovor sa Monakom ističe na kraju sezone, mogao bi da se vrati u Fiorentinu, prenose španski mediji.

Kako se navodi, inicijalni kontakti su već uspostavljeni i crnogorski napadač bi se na leto vratio u klub kao slobodan igrač.

Jovetić je igrao pola decenije za Violu (2008. do 2013. godine) i za to vreme pružao najbolje partije u karijeri.

Zahvaljujući odličnim sezonama 2011/2012 i 2012/2013, Jovetić je izborio transfer u Mančester siti, ali kao ni u Interu i Sevilji nije uspeo da nadmaši svoju verziju iz Firence.

Usledio je transfer u Monako, gde igra već četvrtu sezonu, ali je poslednje tri daleko ispod učinka iz debitantske.

Ljubav prema klubu i gradu su jedno, ali problem za italijanski tim mogla bi da bude visoka plata koju bivši kapitan Partizana ima u Kneževini.

To bi moglo da se kompezuje višegodišnjim ugovorom, koji nije problem ako se zna da Jovetić tek u novembru puni 32 godine.

U slučaju povratka u Firencu nakon osam godina Jovetić bi zatekao dvojicu bivših fudbalera Partizana, koji su bili klinci dok je on igrao u crno-belom dresu.

Jedan bi mu bio parner u napadu, reč je o Dušanu Vlahoviću, dok bi se drugi, Nikola Milenković, trudio da spreči protivnike da postignu gol.

Sve pod uslovom da oni na leto ne napuste klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke