Pakleni plan - I Haland i Mbape, a evo i kako!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 13.04.2020.
17:52
Izvor: Sportske.net

Ambiciozno i pametno.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Real Madrid kreće u totalnu, ali postepenu ofanzivu, sa jasnim planom za narednih nekoliko godina.

Madridska Marka je danas plasirala detaljan plan Real Madrida, koji po svaku cenu želi da obezbedi transfere dvojice najboljih mladih napadača u Evropi u ovom trenutku. Naravno, u pitanju su Erling Haland i Kilijan Mbape, ali, ne mogu obojica da dođu u istom prelaznom roku.

Real Madrid nema nikakvu dilemu oko Halanda, sačekaće zimu, odnosno januar 2021. godine kada će Norvežaninu biti aktivirana klauzula od 75 miliona evra, što će biti "bagatela" ako nastavi da igra kao do sada. Borusija Dortmund od 1. januara 2020. godine neće moći ništa ako neko plati 75 miliona evra, tako da teško da će Norvežanin ostati do leta.

Što se tiče Mbapea, Real navodno želi da sačeka 2021. godinu, da sačuva dobre odnose sa Pari Sen Žermenom, jer je sve dogovoreno. Mbape bi ostao još godinu dana u Parizu, ne bi produžio ugovor, koji mu ističe 2022. godine, pa bi Real mogao da ga dobije i na nekom sniženju, godinu pre isteka ugovora.

Mbapeu se takođe ne žuri u Madrid, zna da će tamo nastaviti karijeru, ali želi da osvoji Ligu šampiona pre odlaska i da u Ligi 1 brusi formu za EURO 2021.

Takođe, Zinedin Zidan i dalje ima poverenja u Karima Benzemu, naredne godine će imati 34 i biće pravi trenutak za promene.

Zamislite samo taj napad, Azar i Mbape po bokovima, Haland u špicu...

Bonus 10

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 13.04.2020
23:28

Sta bi bilo kad bi bilo? Kaze se ovde samo zamislite ove igrace to jest ovaj napad, kako da se zamisli kad do toga ima dve sezone minimum, dotle se mnogo toga moze promeni, tako da se to nemoze zamisli, Azar je pokazao sta vredi ove sezone, oni drugi jos nisu ni dosli i naj verovatnije nece ni da dodju, Mbape i Haland! Zato nema od toga nista!

avatar
Monday, 13.04.2020
18:23

Haland je lud ako pređe u Real. Na stranu to što Real "jede" mlade igrače nego što mu je konkurencija Benzema koji je Zidanov miljenik. Videli smo kako je Jović prošao.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 13.04.2020
18:45

Jović nije ni blizu klasa igrača kao što je Haland

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 13.04.2020
21:39

Potpuno 2 razlicita tipa napadaca, pa i Jovic je prosle sezone cepao mreze i bio jedan od najboljih napadaca u Evropi pa je u Realu dobijao sanse samo na kasicicu umjesto da je odmah igrao

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 13.04.2020
19:06

Nece Benzema jos dugo...ima 33 godine i trebalo bi da se 2022.vrati u lion