Pakleni plan Tuhela, spaja bivši tandem PSŽ-a u Čelsiju?

Autor: Aleksandar Golubović
petak 02.07.2021.
10:35
Izvor: Sportske.net

Brazilski tandem je njegov san.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel ambiciozno ulazi u letnji prelazni rok nakon što je u debitantskoj sezoni osvojio naslov evropskog šampiona sa londonskom klubom.

Kada je zimus dolazio na "Stamford bridž" zatekao je bivšeg kapitena PSŽ-a Tijaga Silvu, koji je samo pola godine ranije igrao u finalu Lige šampiona u dresu vicešampiona Francuske.

Ovog leta bi mogao da ga upari sa aktuelnim kapitenom PSŽ-a Markinjosom, nakon što su "Sveci" ugovorili dolazak Serhija Ramosa.

Tuhel je sa timom koji je zatekao napravio veliki uspeh osvajanjem Lige šampiona, ali u narednoj sezoni želi da da lični pečat selektujući igrače koji su mu po ukusu.

Markinjos je jedan od njih, mada se prethodnih dana spominjala mogućnost da dovede i Rafaela Varana iz Real Madrida.

Glavna želja mu je i dalje zvezda Borusije iz Dortmunda Erling Haland, kojem se tek narednog leta aktivira klauzula u ugovoru sa nemačkim klubom.

Kada je reč o defanzivcima, Tuhel će i u narednoj sezoni računati na proverena imena poput Aspilikuete, Silve, Ridigera i Kristensena, ali je problem što svi oni ulaze u poslednju godinu ugovora, pa se mora razmišljati o alternativama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke