Pakt oko Lautara, kakav će biti rasplet?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 13.07.2020.
13:14
Izvor: Sportske.net

Ništa nije gotovo, ali ćemo još sačekati. Ovo su opcije...

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Iako je klauzula istekla, priča oko Lautara Martineza nije završena.

Naime, Barselona nije nameravala, niti ima da plati 111 miliona, to je i nerealna cena, a bez ubacivanja nekog igrača u čitav posao, jasno da od posla nema ništa.

No, Inter je raspoložen da proda Argentinca, jer on sam želi u Barselonu i od nezadovoljnog igrača nema nikakve koristi. "Gazeta delo Sport" tvrdi da je postignut dogovor da se ponovo razgovara u avgustu.

Naime, klubovi ne žele da u ovom trenutku pregovaraju dok se bore za ciljeve u sezoni, Barsa je na pragu gubitka titule, ali ostaje Liga šampiona.

Inter će biti u top 4, ostaje LE da proba da osvoji trofej.

Koje su opcije za Lautara?

baner


Inter traži 90 miliona i Žuniora Firpa, Barsa bi platila najviše 70 uz to da se levi bek preseli na "Meacu". Pominje se i Vidal na kome insistira Konte, ali su direktori protiv jer Čileanac traži višegodišnji ugovor, a sigurno je da ne bi prihvatio manje od 8 miliona po sezoni, sa Barsom ima ugovor na godinu dana.

Ostali igrači nisu baš zanimljivi Interu, ni Umtiti koji se pominjao ne želi u Italiju, a kombinacije sa Grizmanom i Dembeleom su nerealne. Dembele je odbio i Mančester Junajted ne pada mu na pamet da ode sa "Kamp Nou".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Monday, 13.07.2020
19:48

Inter bi pristao na sumu od 90 milona evra i Vidal. Konte ubedjuje Vidala da prihvati dve sezone ugovora uz jos jednu kao opciju ako Inter bude zeleo, ali sa platom od 4 miliona po sezoni. nisam bas siguran da Bekam zeli da mu ponudi Vidalu 8 miliona po sezoni. Danas je Bertomeo izjavio da su pregovori oko Lautara stali to je Bertomeo izjavio za jednu TV stanicu, ali se slazem da ce pregovori biti nastavljeni u avgustu, iskreno se nadam da Obamejang nece produziti svoj ugovor sa Arsenalom do tada, Inter da kupi Obamejanga i dovede Kavanija kao feee igraca pa da ih vidi Bog - onda slobodno neka ide Lautaro

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 13.07.2020
17:41

Barsa bi primila a da ne udje...

avatar
Tiribocchi
Monday, 13.07.2020
13:34

Nemoguceeeee ... moze da ide ali za minimum 200 mil. Ili da barsa dobije lautara ali u zamena da pusti Artur,Vidal,Semedo,Rakitic,Dembele i Kutinjo na 3 godisno pozajmicu ali oni da placaju platu. Jel znaju oni ko je Lautaro breeee pa on je dao 15 golova u karieru i igra u interu gde najveci uspeh u zadnjih 11 god im je 4to mestooo breee pa sta misle oni da tek tako ce dobiti igrac od takav kalibar igrac koji se radja jednom u 100 god breee