Pala odluka oko Pogbe!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 28.10.2021.
09:45
Izvor: Sportske.net

Izgleda da ni novi trener ne bi promenio ništa...

Beta/Peter Powell/Pool via AP
Beta/Peter Powell/Pool via AP

Povezane vesti

Mančester Junajted je odustao, ponuda Pogbi je na stolu, ali svesni su da je gotovo i da je Francuz spreman da ode. Nema nikakve nade da će staviti potpis, ali klub nije spreman da ga se odrekne tokom zime, pa će dopustiti da mu ugovor istekne. Tako će Pogba po drugi put u karijeri otići iz "Đavola" bez obeštećenja, prvi put se to dogodilo 2012. godine kada je otišao u Juve, vratio se za svetski rekord od oko 120 miliona evra četiri godine kasnije. 

KLubovi koji su zainteresovani neće plaćati obeštećenje, PSŽ, Barselona, Real i Juventus su se fokusirali na leto kada će Pogba biti slobodan. 

Rajola je ostao nedorečen, poručio da oko ugovora treba pitati Junajted, ali to je samo igra reči, u klubu su sigurni da Pogba neće prihvatiti ponudu od 15 miliona godišnje, plus 30 miliona bonusa na ruke kako bi ostao. 

Navijači, ali i javnost su ljuti na Pogbu, ne samo zbog crvenog kartona protiv Liverpula koji će ga eliminisati u naredna tri meča, već što nikada posle povratka nije bio na istom nivou kao u francuskoj reprezentaciji.

Ni eventualna promena trenera ne bi uticala na Pogbino mišljenje. Kod Kontea je debitovao za Juve, Zidan ga je silno želeo u Realu, ali mala je šansa da će Zizu prihvatiti klupu. 

Jasno je i da Junajted već razmišlja o zameni za Pogbu, mada mnogi smatraju, poput recimo Pola Skolsa da Junajtedu nije potreban igrač tipa Pogbe, da su dovoljno ofanzivni i bez njega i da bi šansu trebalo da dobije Van de Bek, ili sličan tip igrača. Konte je navodno tražio Barelu, ali to izgleda kao nemoguća misija, Inter neće prodati sjajnog Italijana.

Nismo zaboravili ni Poketina, on bi bio rešenje za duži period, ne bi postavljao uslove kada su igrači u pitanju i bio bi bolje prihvaćen od Kontea. Ali problem ugovora sa Pari Sen Žermenom ga čini za sada nerealnom metom, mada ako Zidan pristane da preuzme klupu "Svetaca" videćemo velike promene...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke