Palo treće pojačanje! Ko je sledeći u Pari Sen Žermenu?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 07.08.2024.
12:41
Izvor: Sportske.net

Novo pojačanje Pari Sen Žermena.

EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF
EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Povezane vesti

Nakon što je stigao Žoao Neveš, danas je završen posao oko 22-godišnjeg štopera Ajntrahta Vilijama Paća. Naime, defanzivac Ajntrahta je na putu ka Parizu, potpisaće petogodišnji ugovor, suma je uz bonuse oko 45 miliona evra.
Ovaj Ekvadorac je ponikao u "fabrici talenata" Independiente Dela Valjeu, igrao je za Antverpen pre Bundeslige, a već je odigrao 15-tak utakmica za reprezentaciju. Nastupio je na letošnjem Kopa Amerika, podmladiće odbranu Parižana u kojoj dominira Brazilac Markinjoš, kapiten tima, kao i iskusni Kimpembe. Tu je i Škrinjar, ali Slovaka, i pored dobrih partija na EURO žele da se oslobode.

Luis Enrike je tražio štopera, gledali su ka Leniju Žorou, ali njega je "Svecima" i Realu ispred nosa oteo Mančester Junajted. Uz pomenutog Neveša, ovog leta je došao i golman Krasnodara Safonov, Paćo će biti treće pojačanje. Klub su uz Mbapea napustili rezervni golmani Riko i Navas, Kurzava, dok su Ćavi Simons i Renato Sančez na pozajmicama.

Traži se napadač, nema novosti oko Osimena, što se tiče Hulijana Alvareza, on će u Atletiko, a izgleda da nema ništa ni od Kimiha koji će ostati do narednog leta u Bajernu.

Šta još može PSŽ da učini na pijaci?

Jedna od meta je i dalje Džejdon Sančo, ali je Junajted promenio mišljenje oko odlaska Engleza. Pričalo se o trampi za Ugartea, ali od toga nema ništa. Dani Olmo je bliži Barsi, jedna od varijanti je Koman iz Bajerna na pozajmicu, pominje se i talentovani Dezire Due koji je sa Francuskom na OI, inače igrač Rena.

Ali, potrebna je zamena za Mbapea, ako ne Osimen, ko bi mogao da dođe u obzir?

Izgleda niko, u slučaju da Nigerijac ne dođe, Muani i Ramos će biti centralni napadači, Asensio može da bude lažna devetka, a klub bi mogao da čeka naredno leto, ne odustaju od Nika Vilijamsa.

Start sezone je za desetak dana, u prvom kolu gostuju protiv Avra u Normandiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke