Panatinaikos postaje prava srpska kolonija, još dvojica "orlova" stižu u Atinu?

Autor: Ivan Cvetković
subota 17.06.2023.
19:30
Izvor: Sportske.net

Posle Filipa Mladenovića, Ivan Jovanović mogao bi da dobije još dva velika pojačanja.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Panatinaikos je posle punih sedam sezona ponovo uspeo da se dokopa kvalifikacija za Ligu šampiona pošto je Super ligu Grčke okončao na drugom mestu.

Pod vođstvom srpskog stručnjaka Ivana Jovanovića, "zeleni" očigledno žele da i naredne godine napadnu titulu, pa je tim već pojačan jednim reprezentativcem Srbije, Filipom Mladenovićem.

Grčki mediji ističu da bi njemu mogla da se pridruže još dvojica reprezentativnih saigrača.

Defanzivac Hetafea Stefan Mitrović (33) nalazi se na radaru Panatinaikosa nakon sezone u Španiji gde je odigrao 22 meča.

O potencijalnim pojačanjima grčke ekipe govori i italijanski novinar Đanluka di Marcio koji je preneo informaciju da je i Filip Đuričić (31) veoma blizu selidbe u Atinu.

Iskusni fudbaler okončao je ugovor sa Sampdorijom koja je ispala u Seriju B, pa je trenutno slobodan igrač, a Di Marcio ističe da će Đuričić sa Panatinaikosom potpisati dvogodišnji ugovor vredan 1.500.000 evra po sezoni.

Sa ovakva tri srpska pojačanja, "zeleni" su ozbiljan predentent za titulu koju je u finišu nedavno završene sezone osvojio drugi reprezentativac Srbije, Mijat Gaćinović u dresu AEK-a.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke