Panika među navijačima, stiže Kežman, Srbin je Sergejeva zamena?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 24.07.2022.
07:32
Izvor: Sportske.net

Da li će menadžer našeg reprezentativca doneti ponudu?

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Jučerašnja vest da Mateja Kežman stiže u Rim sa ponudom, izazvala je paniku među navijačima Lacija. Jer, za sada prelazni rok teče odlično, možda i najbolje u Lotitovoj eri. Klub je doveo Markosa Antonija iz Šahtjora, Zakanjija, Kanćelerija i Kazalea iz Verone, a stigao je i kapiten Milana Romanjoli.

Priča se o još imena, odličnom levom beku Udogiju iz Udinezea, Mertensu, odličnomm Šoboslaiju iz Red Bul Lajpciga...

No, bez Sergeja to ne bi bilo to, mada je jasno da je ovo leto poslednja prilika da Rimljani napune kasu za Srbin. On je strpljiv, ali nije tajna da želi da ode u veći klub. Milinković-Savić ima ugovor na još dve godine i kako tvrde mediji ni u kom slučaju neće popustiti i ponovo ga produžiti. 

Zbog toga je za Lacio imperativ da ga proda ovo leto, ili sledeće, mada će mu za 12 meseci pasti cena.

Koja je, ako je suditi po ponudama nerealna, jer se niko nije pojavio ko će platiti 70 miliona plus bonuse.

Šta je sa Kežmanom. Demantovano je da je stigao u Formelo, ali su stigle potvrde da se Mančester Junajtedu žuri, da će, ako ne bude brzo razrešena situacija oko De Jonga ponuda otići u Rim. Jasna je i namera "Đavola" da što pre formiraju ekipu, prvenstvo startuje za dve nedelje.

Pojavila se i informacija da će u slučaju odlaska Sergeja, njegova zamena biti Srbin, još jedan igrač Verone, Ivan Ilić, za koga "Skaljeri" traže dvadesetak miliona evra.

Sve u svemu sapunica se nastavlja, ono što je novost je da Milinković-Savić ne želi da produži ugovor što ovoga puta Lotitu smanjuje manevarski prostor. 

Što se tiče današnje ponude, osim prvenstava koja su počela, ponovo je na programu veliki broj prijateljskih mečeva koje vam nudi AdmiralBet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke