Panika u Barsi, Liverpul spreman da aktivira klauzulu!

Autor: Milovan Longinov
subota 28.05.2022.
08:36
Izvor: Sportske.net

Redsi koriste priliku.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Liverpul pomno prati situaciju u Barseloni i želi da aktivira klauzulu za Barsinog dragulja Gavija.

Ovo nije prvi put da se ovako nešto spekuliše, ali sada dodatno dobija na težini kada se zna da su se zakoplikovali pregovori između Đoana Laporte i Gavijevog agenta Ivana De La Penje.

Laporta je javno pozvao De La Penju da ne koči dogovor i da odgovori na ponudu, nakon čega  se u katalonskim medijima podigla prašina.

Gavi je dete kluba i želi da ostane, ima samo 17 godina i pred njim je velika karijera. Ove sezone je neočekivano dobio šansu i eksplodirao i u nekoliko navrata bio standardniji od Frenkija de Jonga.

Njegov ugovor ističe 2023. godine, a otkupna klauzula postavljena je na samo 50 miliona evra. 

Liverpul prati situaciju i mogao bi da doda gas nakon finala Lige šampiona.

Što se tiče finala Lige šampiona, AdmiralBet nudi mnogo sjajnih tipova i kvoti, a jedna koju izdvajamo je GG&3+, čak 2,02.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Saturday, 28.05.2022
09:22

Kakva strategija!Klub koji je Klop preporodio.Pazljiv skauting,svako pojacanje pazljivo birano i donelo je rezultate.Za razliku od Junajteda koji bas i ne razmislja o prestizu.Mete koje su oznacile polako potpisuju ugovore sa drugim klubovima.Nazire se kombinacija u napadu:Ronaldo,Elanga,Sanco,Rasford.Bez Ronalda ovi ostali dali nekoliko golova.Kad umorenom Fernandesu dodas De Beka(,potpuni promasaj) i Ricalsona dobijes promasaj i osrednjost.Gde su klinci koji se uce fudbalu u Junajtedu?Tavorenje se nastavlja.Pored super dva tima u PL, pojavljuju se Totenhem,Celzi,Arsenal pa i prebogati Njukastl.Ne treba zanemariti ni Lester ni Vulvse.Koji je lek za Junajted?Jedini koji je moguc ali tesko ostvarljiv,odvajanje od Glejzera.I ne spominjati vise istoriju i Fergija.To je davna proslost.Realno,Junajtedu je u odnosu na sadasnji sastav potrebno bar 5 igraca visokog kvaliteta.