Panika u Liverpulu posle objave Salahovog agenta!

Autor: Nemanja Janošev
petak 11.03.2022.
14:40
Izvor: Sportske.net

Neočekivano!

EPA-EFE/Chema Moya
EPA-EFE/Chema Moya

Povezane vesti

Agent Mohameda Salaha Rami Abas Isa oglasio se na društvenoj mreži Tviter tik nakon reči Jirgena Klopa o tome kako teku pregovori sa napadačem Liverpula u vezi sa novim ugovorom.

Navijači Liverpula imaju razloga sa strepnju. Njihov najbolji strelac i fudbaler još nije potpisao novi ugovor sa klubom, a aktuelni ističe na leto 2023. godine. Dve strane i dalje ne mogu da se usaglase sa dužinom ugovora i platom. Salah bi da potpiše saradnju na pet godina uz platu koja bi ga učinila jednim od najplaćenijih igrača Premijer lige, a svakako prvim po primanjima u klubu, dok je Liverpul skeptičan hoće li im to, uskoro dvadesetdevetogodišnjak vratiti na terenu budući na starosnu dob.

Klop je na današnjoj konferenciji za medije kazao kako postoji uzajamno strpljenje i da se nigde ne žuri, o čemu možete čitati OVDE. Nedugo zatim, na Tviteru se oglasio Salahov agent sa nekoliko emotikona koji "plaču od smeha". Bila je to definitivno aluzija na Klopovu izjavu jer se Rami Abas Isa ne oglašava često.


Kao potencijalne zamene za Moa Salaha spominju se Ismaila Sar iz Votforda, ali pre svih Lidsov Rafinja koji je već neko vreme na "radaru" kluba sa "Enfilda". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke