Pao dogovor! Mlađi brat prvotimca Partizana u Juventusu!

Autor: Boris Jovanović
utorak 13.08.2024.
09:19
Izvor: Sportske.net

Braća u istim bojama...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Nema više nikakve dileme, Juventus je doveo štopera. Nisu uspeli da pobede Arsenal u trci za Kalafjorija, izmakao im je Todibo, na kraju, definitivno u Torino stiže Kalulu iz Milana.

Dva italijanska diva su dogovorila pozajmicu sa eventualnim otkupom, za narednu sezonu koju će Francuz provesti u Pijemontu, Milan će od Juventusa dobiti tri miliona evra.

Kalulu je po vokaciji štoper ili desni bek, stigao je pre četiri sezone i mlađih kategorija Liona, odigrao je vipe od osamdeset mečeva za "Rosonere". Dolaskom Pavlovića je postao prekobrojan, Srbin, Tomori, Gabija i Tiav će činiti kvartet štopera.

Juventus bi u slučaju otkupa doplatio još 11 miliona evra Milanu narednog leta.

Inače, Pjerov stariji brat Aldo od prošle sezone igra za Partizan u koji je stigao iz Sošoa. Srednji brat. Gideon je član Lorijena, svi su ponikli u Lionu, poreklom su iz Konga.

Juventus nije završio prelazni rok, čekaju se još Niko Gonzales i Kopmajners koji će zaokružiti prelazni rok u veznom redu, i dalje nema razrešenja situacije oko Kjeze, Šćešnjog, Kostića, Ruganija, MekKenija i još par igrača na koje Tijago Mota ne računa.

Juve je bez pobede u pripremnom periodu, remi sa Brestom u Peskari, porazi od Nirnberga i za vikend madridskog Atletika, start šampionata je u ponedeljak kada u Torino stiže povratnik u Seriju A, ekipa Koma.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke