Paratići na mukama, koga dovesti iz Lisabona?

Autor: Stefan Matić
subota 06.04.2019.
16:40
Izvor: Sportske.net

Skauti italijanskog giganta se možda razmisle o kupovini Žoao Feliksa.

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Sporting Lisabon je izbacio svog gradskog rivala iz daljeg takmičenja u kupu Portugala, zeleno-beli su prošli zbog gola u gostima dok su u revanšu slavili minimalnim rezulatom na svom stadionu.

Prema pisanju Tutosporta veliki derbi grada Lisabona su između ostalih posmatrali i skauti Juventusa, fokus je bio na mladim igračima Benfike poput Žoao Feliksa i Rubena Dijasa.

Međutim, pažnju večeri je svojim ključnim golom pokupio ofanzivac Sportinga Bruno Fernandeš, koji je svojim golom u 75. minutu izbacio "Orlove" i obezbedio Sportingu nastup u finalu portugalskog kupa.

Dvadesetčetvorogodišnji Portugalac ima iskustvo nastupa na "Čizmi" s obzirom da je branio boje Novare, Udinezea i Sampdorije pre nego što se vratio u svoju domovinu, čime je napravio odličan potez.

Fernandeš je ove sezone 45 utakmica za lisabonski tim sa učinkom od 26 golova i 14 asistencija, što je svakako izazvalo veliko interesovanje evropskih velikana.

Sporting Lisabon Bruno Fernandes

Za potpis Portugalca su već u red stali engleski timovi poput Liverpula i Junajteda, a po onome što je Paratići imao prilike da vidi i "Stara dama" će se svakako raspitati oko dostupnosti ofanzivca na naredno leto.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Saturday, 06.04.2019
17:04

Ponavljat cu dok ne prestanete vise s tim, Juventus nema ogroman budzet za pojacanja i nije popularan kao Real,Barsa,Bayern i MANU. Niti ga drzi neki milijarder kao PSG i Chelsea.

avatar
Anonymous Official
Saturday, 06.04.2019
17:17

*kao PSG,Chelsea i City

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 06.04.2019
21:36

https://en.wikipedia.org/wiki/Agnelli_family