Paratići otišao, ko će ga pratiti iz Juventusa?

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 07.06.2021.
12:50
Izvor: Sportske.net

Dvojac na radaru.

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Nije bilo teško doći do zaključka da će novi sportski direktor Totenhema Fabio Paratići pokušati da sa sobom u severni London povede i nekog fudbalera Juventusa, ali je isto tako jasno da posao neće ići nimalo lako.

Prema pisaću italijanskih medija, lista igrača koji bi potencijalno mogla da se presele iz Torina u Londona spala je na svega dva imena, a i njihov transfer je u magli.

Reč je o iskusnom defanzivcu Leonardu Bonućiju i mladom ofanzivnom fudbaleru Dejanu Kuluševskom.

To i ne čudi ako se zna, a to podećaju i italijanski izvori, da je Paratići angažovan u Totenhemu prvenstveno da bi dovodio talente širom sveta.

Bez obzira na to što je prethodne sezone igrao u Juventusu, Kuluševski se uklapa u profil igrača kakav je po meri Paratićija i koji bi Totenhemu doneo kreaciju i magiju u napadu.

O tome koliko ga Paratići ceni, svedoči i pozamašna svota novca koju je Juventus platio Atalanti.

Nema sumnje da će teško ići da ga Juventus pusti posle godinu dana, ali ponude će svakako biti.

Kada je reč o Bonućiju, iskusni štoper sa Juventusom ima ugovor do kraja juna 2024. godine i samo zahvaljujući dobrim odnosima sa Paratićijem to mi moglo da se prelomi u transfer.

Već ima 33. godine, ceo život je u Italiji, ranije je odbio da pređe u London zbog deteta, ali Paratići bi mogao da bude tas koji će prevagnuti na stranu transfera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke