Paratići svoje ideje iz Torina seli u Totenhem, a među njima je i Srbin

Autor: Nemanja Janošev
sreda 16.06.2021.
09:59
Izvor: Sportske.net

Novi sportski direktor, novi trener...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Novi sportski direktor Totenhema Fabio Paratići imaće zadatak da stvori tim koji je spreman da se bori za najviša dostignuća.

Titule. To je ono što nedostaje Totenhemu svih ovih godina. Pojavljivali su se igrači svetske klase, treneri takođe, ali uspeha nije bilo. Sada prvi čovek kluba Danijel Livi želi da promeni sistem i iz tog razloga angažovao je nekadašnjeg sportskog direktora Juventusa Fabija Paratićija.

Italijan je sa uspehom rukovodio sportskim sektorom Juvea o čemu svedoči dominacija u italijanskom fudbalu u poslednjoj deceniji. No i njima je falila evropska kruna...

Prvi zadatak u zajedničkom poslu Livija i Paratićija biće kako odvratiti Harija Kejna da napusti London, piše "Tutosport". Paratići bi mogao da, ukoliko Kejn ni pod kojim uslovom ne ostane u dresu "pevaca", zatraži Gabrijela Žezusa uz novac za engleskog napadača.

Upravo je Žezus svojevremeno bio želja Paratićija i Masimilijana Alegrija u Juventusu, ali je ipak odabrao Mančester. Takođe, navodi se i Dušan Vlahović, kojeg "stara dama" prati, a isto će činiti i Totenhem. 

Prema rečima uprave Fiorentine, Vlahović će ostati deo "viole" i naredne sezone, nakon čega bi mogao da krene u novo putešestvije. Mnogi timovi su zainteresovani, ali hoće li baš srpski napadač biti zamena za Kejna?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke