Paratići u Liverpulu, Kin u Premijer ligi?

Autor: Stefan Matić
petak 26.07.2019.
21:33
Izvor: Sportske.net

Mladi napadač pred izvesnim odlaskom iz Juventusa.

EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Mojze Kin ipak neće nastaviti karijeru u Torinu, iako je krajem prošle sezone takoreći eksplodirao i oduševio navijače italijanskog šampiona a i same "Azure" koji su dobili odličnog napadača za tekuće godine.

Ipak Juventus na tržištu i dalje traži iskusnijeg napadača, prvi na tapetu je Mauro Ikardi, ali u tom transferu se mogu suočiti sa konkurencijom iz Napulja.

Juče je Everton predstavio novi stadion, danas se već piše da su "Karamele" i obezbedile transfer italijanske zvezde u nastajanju.

Engleski mediji prenose da je sklopljen dogovor sa Paratićijem, sportski direktor Juventusa je pristao na četrdeset miliona evra. Za sada se ne spominje ubacivanje "buyback" klauzule koju su Italijani forsirali.

Moise Kean Juventus Spal

Everton bi ovime napravio odličan posao, dobili bi pravu zamenu za Lukakua koji ih je napustio pre dve godine. Ostaje da se vidi da li je Engleska prava sredina za dalji napredak odličnog napadača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Saturday, 27.07.2019
11:50
avatar
MarioJ
Saturday, 27.07.2019
08:28

Velika greška, Keanu se mora dati prilika.

avatar
T. Henry
Friday, 26.07.2019
23:13

Ovo ce biti greska Juventusa, mali je opasan i treba da bude starter

avatar
Opet onaj Anonymous
Friday, 26.07.2019
22:44

Niko od klubova iz ENG koji su spremni da ponude 40mil za njega sigurno nece dozvoliti buyback klazulu. To moze da prodje kod malih klubova u Seriji A, posudbe i tako to...nesu ludi da placaju toliko a ako se pokaze kao dobar da ga mogu vratiti.