Pari Sen Žermen dugo nije bio ovako skroman, u Parizu alarmi zbog Mesija!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 01.08.2022.
09:06
Izvor: Sportske.net

Moraće francuski klub da reaguje.

 EPA-EFE/Sergio Perez
EPA-EFE/Sergio Perez

Povezane vesti

Pari Sen Žermen je u aktuelnom prelaznom roku prilično "tihovao" kada se radi o pojačanjima.

Zahvaljujući savetniku Luisu Kamposu koji je radio kao sportski direktor Monaka i Lila, u klub su stigla tek dvojica fudbalera koja nisu zvučna imena, Vitinja iz Porta i Ekitike iz Remsa.

I dok francuski mediji i dalje pišu o interesovanju "svetaca" za Milana Škrinijara, realnija je mogućnost da će do kraja prelaznog roka u Pariz stići tek još jedno novo ime, Renato Sančes iz Lila.

Uporedo sa tim, PSŽ prati situaciju štopera lisabonskog Sportinga Gonsala Inasija, no sve je klubu zabrinula poruka iz Barselona koja glasi - želimo nazad Lea Mesija.

To svakako neće biti lak zadatak za "blaugranu", naročito ne ovog leta što je Ćavi i istakao, ali Argentincu naredne godine ističe saradnja sa Parižnima koju bi u Gradu svetlosti da obnove.

Godišnja plata od 30.000.000 evra sasvim sigurno nije dovoljan imperativ za Mesija koji je na prilično tužan način napustio Nou Kamp, ukoliko bi se vratio bio bi deo ambicioznog projekta novog-starog predsetnika Đoana Laporte.

U slučaju da PSŽ konačno osvoji Ligu šampiona, to bi mogao značiti i kraj šampionskih ambicija u klubu u kojem bi osvojio sve, dok ni neuspeh u Evropi ne bi garantovao Mesijev ostanak u Parizu...

Pari Sen Žermen želi trofej "ušatog" svake godine, pa tako i ove, a AdmiralBet ima sjajnu kvotu 7.00 na takvu mogućnost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke