Pariska zaseda za Levandovskog, Barsa u očaju, hoće li Bajern popustiti?

Autor: Ivan Cvetković
subota 09.07.2022.
17:07
Izvor: Sportske.net

U čitavoj priči i Čelsi, biće ovo zanimljivo...

AP Photo/Michael Probst
AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Sva je prilika da Roberta Levandovskog naredne sezone nećemo gledati u dresu Bajerna.

Poljak je odavno otvoreno iskazao želju da napusti klub, te ušao u pregovore sa Barselonom sa kojom je dogovorio čak i lične uslove.

Nije se to dopalo Bajernu koji želi celih 50.000.000 evra na ime obeštećenja, iako Barsa nudi 5.000.000 manje uz različite bonuse, a čitavu situaciju bi da iskoristi Pari Sen Žermen.

L'Ekip, ali i novinar dobro upućen u dešavanja u Bajernu Kristijan Falk danas su najavili da PSŽ nije odustao od dovođenja Levandovskog, iako ih je on prethodno odbio jer želi u Barselonu.

Tu je i Čelsi koji takođe čeka propast pregovora između Nemaca i Španaca, a kako stvari postaju sve komplikovanije posle "packe" iz Minhena da će se "Barselona ugasiti ako nastavi da posluje na isti način", pitanje je šta će biti sa dogovorom između Barse i Levandovskog.

Pritom, Katalonci moraju da se oslobode nekoliko fudbalera sa ozbiljnim primanjima kako bi ispoštovali propozicije La Lige, iste one zbog kojih je Leo Mesi i otišao sa Nou Kampa.

Barsa nudi 9.000.000 evra po sezoni na tri godine, Pari Sen Žermen može da ponudi značajno više, kao i Čelsi, ali sjajni napadač se ipak nada dogovoru između kluba sa Pirineja i Bajerna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke