Parižanima dozlogrdilo, na prodaju dva napadača i da, jedan je NAJBOLJI na svetu!

Autor: Boris Jovanović
petak 02.04.2021.
10:07
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su izgubili strpljenje...

EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL
EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Povezane vesti

Izgleda da je Mbape prekardašio.

Navodno, PSŽ je izgubio strpljenje, tražili su odgovor nakon reprezentativne pauze, a Mbapeova porodica ne želi da se odluči. Oni su ponovili da odluku ostavljaju za leto, što je razbesnelo Al-Kelaifija i Ronalda.

Sada su bliži opciji da prodaju Francuza, kako bi što pre imali čistu situaciju. On ulazi na kraju juna u poslednju godinu ugovora i nema ni govora da bi mogao da ode bez obeštećenja na leto 2022.

Ali, problem je cena, PSŽ će tražiti oko 140 miliona sa bonusima za verovatno najtalentovanijeg napadača sveta, u uslovima pandemije videćemo ko je to spreman da plati.

Mbape ne može da dobije nigde uslove kao u Parizu, u pitanju je plata od 50 miliona, Real ne može da ponudi više od 40. Oni bi da sačekaju da mu ugovor istekne, ali samom Francuzu se žuri. Iz potaje vreba Liverpul, dok bi Pep mogao da promeni mišljenje, ako ne bude brzog dogovora oko Halanda.

U ovom trenutku Mbape je zbog dužine ugovora jeftiniji od Norvežanina i to bi moglo da bude ključno u poteri za dva najatraktivnija napadača današnjice.

Osim Mbapea, klub bi mogao da napusti i Maurito Ikardi. Iako je otkupljen od Intera za 50 miliona i izjavljuje da je srećan u Parizu, Poketino bi drugog napadača, naravno Kejna, ali od toga nema ništa, Englez je preskup.

Ipak, to neće spasiti Ikardija, on želi natrag u Italiju, ali da li je Juventus spreman da ponudi Dibalu za Argentinca? Još jedna opcija koja se pojavila je Roma, ali je to manje verovatno. PSŽ bi, i ako odu Mbape i Ikardi, zadržao Keana, pridodao još jednog ili dva napadača, a priča se da spremaju ogromnu ponudu Ramosu, kao i Alabi koji je meta i Reala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Friday, 02.04.2021
10:13

Mbape nece doci u Liverpul ukoliko zaista bude trazio 40 milki neto. Unakazice klupsku platnu strukturu a vise puta su iz kluba rekli da to ne zele. Lako bi dosao, prodaju Salaha ili Manea, dodaju 40ak miliona i eto njega. Pritom je Nike sponzor kako njemu tako i Liveprulu... Realna prica ali plata je frkica. Real je njegova zelja, sam je rekao pa je to realno ako en sad onda sledece leto. i Tad ce biti mlad, nije to daleko.