Partizan niže pojačanja i plaća obeštećenje - Dogovoren još jedan defanzivac!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 16.06.2022.
09:20
Izvor: Sportske.net

Transfer je blizu realizacije.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan na pragu je promocije novog igrača u vidu Aleksandra Filipovića iz BATE Borisova, prenosi "Sportski žurnal".

Iz Humske su nedavno poručili da se ubrzanim radom kreće u prelazni rok ne bi li se ekipa oformila što pre. Ilija Stolica je promovisan prošle sedmice, a juče i prvo pojačanje - Zlatan Šehović

Sada na stadion Partizana sleće još jedan defanzivac, a reč je o Aleksandru Filipoviću kojeg je Ilica Stolica žarko želeo, što smo već preneli. Samo je pitanje dana kada će uslediti promocija, što je za "Žurnal" potvrdio sportski direktor kluba Ivica Iliev istakavši da je dvadesetsedmogodišnji Filipović polivalentan odbrambeni igrač.

"Da, znam da je Filipović u BATE Borisovu igrao štopera i po levoj strani, ali u Partizan dolazi kao desni bek. Dobro je kad neko može uspešno da odgovori zahtevima na nekoliko pozicija", otkrio je Iliev.

Vicešampion zemlje će morati da plati simbolično obeštećenje za ovog fudbalera budući da mu krajem godine ističe ugovor sa beloruskim timom.

Crno-beli su deficitirani na poziciji desnog beka s obzirom na to da je Aleksandru Miljkoviću istekao ugovor i neće biti produžen, dok je Nemanja Miletić dobio inostranu ponudu i želeo bi još jednom da se oproba van granica naše zemlje. Tako je na desnoj strani ostao samo Marko Živković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke