Partizanu stižu evri od Sadika, Vazura otkrio nove detalje dogovora!

Autor: Nemanja Janošev
petak 04.06.2021.
09:50
Izvor: Sportske.net

Mnogo im se isplatio.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura otkrio je nove detalje dogovora sa Almerijom u vezi sa transferom Umara Sadika.

Nigerijski napadač blista od odlaska u Španiju i osim svote koju su izdvojili za njegove usluge prošlog leta, Almerija će na osnovu dogovora morati da isplati Partizanu bonuse koji nisu mali.

Kako je Almerija izgubila sa 3:0 od Đirone u prvom meču plej-ofa za ulazak u La ligu, šanse da Partizan na osnovu toga prihoduje tri miliona evra bonusa su minimalne. Međutim, Miloš Vazura je u razgovoru za "Informer" otkrio da to nije sve što je dogovoreno sa španskim klubom.

"Partizanu pripada 40 odsto od sledećeg Sadikovog transfera. S tim da čelnici Almerije mogu da otkupe 30 odsto za tri miliona evra, tako da bi nama ostalo deset procenata. Međutim, postoji i rok do kada to mogu da urade, a on ističe uskoro", napomenuo je Vazura.

Takođe, na osnovu datih golova visokog napadača, Partizanu će pripasti pola miliona evra. To će se dogoditi kad-tad.

"Tu su i dodatnih 500.000 evra bonusa čim Nigerijac bude stigao do 25. gola. Nebitno da li će to učiniti ove ili sledeće sezone. Ugovor je tako napravljen da ćemo mi sigurno ostvariti dodatnu zaradu", kazao je Vazura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke