Pavlović i Juventus? Strahinja priznao: "Recimo da postoji interes..."

Autor: Stefan Matić
četvrtak 26.01.2023.
11:15
Izvor: Sportske.net

Konačno će igrati zajedno u "crno-belim" bojama.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Strahinja Pavlović je posle ne tako lakog perioda u Monako doneo hrabru odluku i otišao u Red Bul Salcburg. 

Ispostavilo se kao odlična odluka. 

Štoper naše reprezentacije je u potpunosti podigao nivo svojih igara, postigao je i par golova za austrijski klub koji drži mesto lidera u Bundesligi. 21-godišnji štoper je definitivno bio jedan od boljih u reprezentaciji Srbije tokom Mundijala, levonogi defanzivac je pokazao da je budućnost odbrane naše reprezentacije. 

Sa Salcburgom ima ugovor do 2027. godine, ali jasno da su dobre partije podigle interesovanje. Jednan od zainteresovanih je definitivno i Juventus, gde već igraju Filip Kostić i Dušan Vlahović. Italijanska Gazeta delo Sport je napravila kraći intervju sa Pavlovićem, u kome je Strahinja potvrdio interesovanje najtrofejnijeg kluba Italije. 

"Rećimo da je postojao interes za mene iz Juvenutsa, ali nisam bio u Torinu. Juventus je veliki klub. Uvek je čast kada vaše ime povezuju sa takvim klubom, ali sada sam fokusiran na Salcburg. Želimo da napravimo dobre rezultate u ligi, kupu i Ligi Evrope. Videćemo šta će biti u budućnosti", izjavio je Pavlović za italijanske medije. 

Potom je odgovorio na par pitanja o odnosu sa Dušanom Vlahovićem. 

"Vlahović je moj veoma dobar prijatelj. Dosta pričamo, dosta smo i proveli vremena zajedno u nacionalnom timu. Uvek je uživanje igrati sa njim. Želim da se Dušan vrati u dobru formu što pre, Juventusu treba Vlahović", izjavio je Strahinja. 

Pavlovićeva cena se za sada procenjuje na 20 miliona evra, Salcburg ga je prošlog leta otkupio za sedam miliona od Monaka, ali nema sumnje da će cena našeg štopera nastaviti sa rastom. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke