Pavloviću dupla plata u Milanu!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.07.2024.
16:00
Izvor: Sportske.net

Italijanski mediji otkrili brojke.

EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO
EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Povezane vesti

Od omladinskog pogona Partizana, preko prvog tima crno-belih, zatim Monaka, pozajmica u Serkl Brižu i Bazelu, pa do Salcburga, Strahinja Pavlović sve uspešnije gradi svoju karijeru, kako na klupskom planu, tako i u reprezentaciji Srbije.

Ovog leta ga, prema brojnim najavama, očekuje najveći transfer od početka karijere, pošto je za njegove usluge zaintetesovan slavni Milan.

Prethodne dve godine Pavlović je proveo u austrijskom Salcburgu sa kojim ga ugovor veže na još tri sezone, ali utisak je da je vreme za novi izazov, a dolazak na San Siro bi to svakako bio.

Italijanski ''Kalčomerkato'' i danas najavljuje Pavlovićev dolazak u Milan i iznosi i konkretne brojke, koliko bi Pavlović zarađivao u slavnom klubu.

''Po ugovoru do juna 2027. godine sa platom od oko 750 hiljada evra neto godišnje, Pavlović ima tržišnu vrednost od oko 20 miliona evra. Cifra koje se u Milanu ne plaše i spremni su da mu garantuju duplu platu - oko 1.5 miliona evra neto po sezoni'', piše ''Kalčomerkato''.

Pomenuti izvor navodi da je Strahinja Pavlović već rekao ''DA'' Milanu, pa se sada čeka samo da se klubovi dogovore oko svojih uslova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke