Pep nema novca, ovo su pet lou-kost opcija za novu "devetku"?

Autor: Boris Jovanović
sreda 14.07.2021.
09:55
Izvor: Sportske.net

Da li je u pitanju dimna zavesa ili zaista neće dovesti ni Halanda, ni Kejna? Koga hoće?

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Sve je izvesnije da će Erling Haland biti predmet ogromne ponude Čelsija koju Siti sebi, makar tako tvrdi Pep Gvardiola ne može da priušti. Isto je i sa Kejnom, oni su spremni da plate 120 miliona to je gornja granica, na koju Livi ne pristaje. Sa druge strane sada se pojavio Junajted sa planom da uz novac pošalje i dvojicu igrača u redove "Pevaca", što je sada najrealnija opcija.

Jasno, Totenhem će probati sve da zadrži kapitena, a sa druge strane Siti će morati, ako je verovati Gvardioli da nađe neku jeftiniju zamenu za Kuna Aguera. Nema sumnje da će Španac nastaviti da forsira Ferana Toresa kao lažnu devetku, ali to recimo protiv Čelsija nije dalo rezultat.

Ima naravno i Gabrijela Žesusa za koga stalno navodi da je sjajan igrač, ali mu ne pruža šansu kada se odlučuje. 

Šta su lou-kost opcije?



Jedna je Deni Ings koji je odbio sjajnu ponudu Sautemptona jer želi da ode u veći klub. On je imao problema sa povredama, ali dobro je igrao za "Svece", čini se da bi bio sigurna kupovina, ima 28 godina, dosta iskustva, zahvalan je igrač. Ali, želi ga i Totenhem, mada Siti sigurno može da ponudi više. Cena Ingsa kome ugovor ističe naredne sezone je oko 25 miliona evra.

Oko pet miliona je skuplji Donijel Malen, zvezda PSV koji je prošle godine dao 27 golova i imao 10 asistencija za "Filipsovce". Nije puno pokazao na prvenstvu Evrope, agent mu je Rajola, zainteresovan je Liverpul, ali pre svega Dortmund, bez obzira na prodaju Halanda. 

Skuplje varijante?

Prva je Tami Ejbraham koga Čelsi želi da proda i on vredi između 40 i 50 miliona evra, kod Lampsa je davao golove, kod Tuhela je na marginama. Druga je Dibala, ako odbije da produži ugovor, priča se da bi ga Juve prodao za oko 60 miliona, jer je narednog leta slobodan. "La Hoja" se dvoumi, ali čini se da on želi, pogotovo jer se vratio Alegri da ostane u Juventusu. 

I na kraju Lakazet, mada retko ko vidi poentu u dovođenju igrača koji je prešao tridesetu i ima još godinu dana ugovora. On ima dosta iskustva u PL, ali čini se da ne bi bio od neke koristi čako ni kao rezervni napadač u Sitiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke