Pep potvrdio, Barsa trlja ruke! Čekirane dve karte iz Mančestera?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 01.03.2021.
10:30
Izvor: Sportske.net

Još jedna potvrda.

EPA-EFE/Martin Rickett
EPA-EFE/Martin Rickett

Povezane vesti

Po ko zna koji put potvrđeno je da će Erik Garsija karijeru nastaviti u Barseloni.

Ipak, ovaj put je Pep Gvardiola biranim rečima govorio o svom miljeniku, koga je svojevremeno doveo iz Barselone, 2017. godine.

Garsija je odbio sve ponude Sitija o obnovi ugovora kako bi se vratio u svoj matični klub, u kom je prošao sve mlađe kategorije.

"Mislim da će Erik Garsija od leta igrati u Barseloni. Barsa ne kupuje igrače jer su prosečni, nego zbog toga što su svetske klase", rekao je Pep i dodao:

"Možda ne znate, ali ne možete ni da zamislite šta za mene znači Erik Garsija. On mi je poput sina. Bio je naš najbolji centralni defanzivac u drugom delu prošle sezone. Nije napravio grešku, niti jednu jedinu. Igrao je u četvrtfinalu Lige šampiona, imao sam oduvek maksimalno poverenje u njega", naglasio je Pep Gvardiola.

Podsetimo, Erik Garsija nije jedini igrač Sitija kome ističe ugovor u junu i koji bi na leto mogao da stigne u Barselonu. Sve su glasnije spekulacije da bi njegovim putem mogao da krene i Serhio Aguero. Engleski mediji baš danas pišu da je Argentinac bio dugo povređen, da Pep sve manje računa na njega i da je mnogo bliži odluci da dovede novog napadača nego da Agueru ponudi novi ugovor.

Nova uprava Barselone moći će samo da trlja ruke, takva dva pojačanja i to  bez obeštećenja, zaista  zvuče kao poklon sa neba za ovaj trenutni tim Katalonaca...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke