Pep se umešao u "transfer veka", to je već "crvena lampica" za Florentina?!

Autor: Mladen Heleta
nedelja 18.02.2024.
12:55
Izvor: Sportske.net

Čelnici Mančester sitija razgovarali sa agentom Embapea.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kilijan Embape je pre nekoliko dana obavestio čelnike Pari Sen Žermena da će na leto napustiti taj klub i od tada su krenule brojne spekulacije gde će on nastaviti karijeru, ali i ko će ga zameniti u redovima šampiona Francuske.

Nije tajna da predsednik Real Madrida Florentino Perez već godinama unazad pokušava da na sve načine privoli Embapea da potpiše za "kraljevski" klub, deluje da je "Santjago Bernabeu" njegova najizvesnija sledeća destinacija, ali kapiten Francuske još ništa nije potpisao, pa postoje klubovi koji se i dalje nadaju da će stići do njega.

Liverpul i Arsenal su se stidljivo provlačili kao Realovi konkurenti, ali teško je da oni imaju tu finansijsku moć. 

Međutim, pojedini španski mediji danas pišu kako je "puls" Embapea počeo da "opipava" i šampion Evrope i Engleske Mančester siti, a poziv Pepa Gvardiole bi svakako mogao da bude nešto što bi ovaj fudbaler uzeo u razmatranje, jer bi mu igranje u Sitiju garantovalo sve ono što bi imao i u Realu, ali možda bi prednost bila Premijer liga, koja je ipak najjača na planeti.

"Kadena SER" je objavila da se jedan od Embapeovih agenata sastao sa čelnicima Mančester sitija, i to dan pre nego što je napadač obavestio prvog čoveka PSŽ-a Al-Kelaifija o želji da napusti taj klub.

Embape ima trojicu agenata i svi trenutno rade na tome da mu obezbede što bolji ugovor.

Real je i dalje favorit, ali ako Siti zaista jako "zagrize", mogli bi da imamo novu dramu u "slučaju Embape".

Naravno, da bi uopšte i pomislio na Embapea, Siti bi morao da se reši brojnih igrača sa jakim ugovorima, ali ne treba sumnjati da bi to brzo uradio ako mu se ukaže prilika da potpiše Francuza.

Zamislite samo ekipu sa Embapeom, Halandom, De Brujneom... Deluje zastrašujuće!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke