Pep sklapa posao sa Barsom i krade Ten Hagu najveću želju?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 16.06.2022.
16:25
Izvor: Sportske.net

Mančester Siti i Barselona u trampi?

 EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Frenki de Jong bi mogao u Mančester, ali u Siti!

Radio Katalunja danas je plasirala informaciju da je De Jong prihvatio da napusti Barsu, ali da bi pre prešao u Siti nego u Junajted.

Navodno, želja Bernarda Silve da napusti Siti i pređe u Barselonu, otvorila je vrata trampi Sitija sa katalonskim klubom. 

I De Jong i Silva su procenjeni na oko 80 miliona evra, tako da ovo ne zvuči nemoguće.

Ćavi je prihvatio da De Jong ode samo ako dobije Silvu, a Holanđanin želi u tim koji će se boriti za Ligu šampiona, a to neće biti Junajted. 

Barsina želja da proda De Jonga leži i u činjenici da će njemu plata rasti u naredne tri sezone, a i da bi klub uštedeo na amortizaciji njegovog transfera ako bi ga sada prodao.

Čekamo rasplet, ovako i ne zvuči nemoguće da se Pep i Ćavi trampe veznjaka...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Thursday, 16.06.2022
17:01

Pisite nesto o Junajtedu makar i vesti u najavi transfera jer je u tom klubu zavladala letargija.Moguce je i da je Ragnik pobegao jer ne vidi pomaka.Mi navijaci Junajteda iz Kragujevca smo iznenadjeni ovakvim postupcima kluba i nevidimo pomak napred.

avatar
mrancic
Thursday, 16.06.2022
16:44

Moguce i verovatno.Junajted zbog plasmana i losih rezultata kupovace nepoznate igrace i jeftine (Glejzeri nedaju para).Ten Hag veoma hrabro prihvatio mesto trenera Junajteda.Orvi igrac koga kupuju je igrac koji nije odgovarao Vulverheptonu!!!Da se posetimo:Junajtedu su potrebni stoper,defanzivni vezni,ofanzivni vezni,spic i krilo.Mislim da ce napad biti isti kao prosle godine (!!),De Bek ce pomagati Brunu a ostatak tima ce mozda doziveti promenu.De Jong nece u Junajted i ne treba gubiti vreme.Po svemu sudeci prva godina Ten Haga ce morati da pobedjuje slabije od prve petorke i da ceka drugu godinu za pocetak oporavka.Videcemo koliko ce golova davati Njunez i Haland i kako ce ih zaustavljati odbrana koja je primila preko 50 golova u zavrsenoj sezoni.