Pepov hladan tuš - PSŽ ponudio Nejmara Sitiju, "građani" odbili!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 19.07.2022.
16:16
Izvor: Sportske.net

Ni Pep ga neće...

EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA
EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA

Povezane vesti

Fudbalski klub Pari Sen Žermen kontaktirao je Mančester siti ponudivši im Nejmara, ali su Englezi odbacili tu opciju, prenosi "Parizijen".

Odnosi između, do skora, prve sportske zvezde u "gradu svetlosti" i rukovodioca kluba su zahladneli. Nejmar ne isporučuje ono zbog čega je tu, a to su prevashodno rezultati, kako individualni tako i ekipni, te liderstvo unutar tima. I dalje najskuplje plaćeni fudbaler ikada nalazi se sa klubom na desetodnevnoj turneji u Japanu, što ne znači da je najpoželjnija ličnost od strane sportskog sektora.

To potvrđuju informacije koje je danas obelodanio "Parizijen" - PSŽ je ponudio Nejmara Mančester sitiju i to da u suprotnu stranu krene Bernardo Silva! Pep Gvardiola i rukovodstvo kluba se nisu mnogo razmišljali, te je na "Park prinčeva" poslat negativan odgovor.

Nejmar ne bi imao ništa protiv da ostane u glamuroznom Parizu i i dalje zarađuje abnormalan novac, uprkos tome što mu je jasno da je trenutno u senci Kilijana Mbapea i Lionela Mesija. 

U tekstu "Parizijena" se ističe da bi sapunica oko Nejmara mogla da potraje do kraja meseca avgusta kada će "goreti pod nogama" svima da prođu što je bolje moguće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke