Pepova ideja, lista od sedmorice za duplu razmenu sa Barsom?!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 14.06.2021.
08:46
Izvor: Sportske.net

Barsa bi mogla da pristane?

Enric Fontcuberta
Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Pep Gvardiola je na odmoru na Majorki, Mančester Siti radi na pojačanjim, nije tajna da žele Harija Kejna i Džeka Griliša za koje će biti potrebno 300 miliona evra. Daleko od toga da su transferi sigurni, a navodno se na odmoru Pep sastao sa posrednicima, kako bi saznao planove Serhija Roberta i Dembelea. 

Obojica igrača Barselone imaju još po godinu ugovora, imaju ponudu kluba, ali univerzalac ne želi da smanji primanja, što se Dembelea tiče on se suočava sa ultimatumom, ili da potpiše novi ugovor ili bude prodat za 50 miliona evra. Ako odbije, sedeće na tribinama naredne sezone.

Navodno, Gvardiola ima listu igrača koje bi menjao za pomenute fudbalere Barselone. 

"Tajms" tvrdi da su na njoj Kanselo i Bernardo Silva, ali i Laporta i čak Sterling, ako bi Barselona doplatila novac, što je nemoguća misija. Jer, Englez ne želi da ode, pa su ovo samo nagađanja.

Iz Sitija su ovog leta stigla već dvojica slobodnih agenata, Kun i Erik Garsija, klub je otkupio Emersona Rojala, a očekuje se da završi posao oko Memfisa Depaja.

Sigurno da bi im dobro došao Kanselo koji može da pokriva obe aut linije, igrao je standardno u Sitiju, sigurno bi bio pojačanje. Jasno je zbog čega Gvardiola hoće Serhija Roberta, može da igra na više pozicija u timu, ima mnogo iskustva, bolji je u odbrani nego Kanselo, plus poznaje način rada trenera kod koga je debitovao za Barsu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke