Perez sklapa "galaktičku" puzlu, nedostaje još jedan deo?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 26.06.2023.
17:31
Izvor: Sportske.net

Zna se i koji...

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Real Madrid ovog leta prolazi kroz ozbiljnu rekonstrukciju, pošto su do sada došla četvorica i otišla četvorica igrača. 

Leto u Madridu definitivno je obeležio dolazak Džuda Belingema za 103 miliona evra, a transfer uz bonuse svkako da će dodatno napuniti kasu Borusije Dortmund. Uz njega, za mizernu sumu novca stigli su Fran Garsija i Hoselu, dok je Brahimu Dijazu istekla pozajmica u Milanu. Uz to, pali su na kraju veoma značajni potpisi Luke Modrića, Tonija Krosa, Naća Fernandesa i Danija Sebaljosa, što je bilo od velikog značaja za Karla Anćelotija pošto su produžetak saradnje odbili Karim Benzema i Marko Asensio. Osim njih, otišli su Eden Azar i Marijano Dijaz.

Madridski mediji ne žele da dižu buru, upravo zbog toga što Perez vuče mudre poteze kako bi do kraja leta ipak doveo Kilijana Mbapea. On je prepustio da svoje poteze odradi Francuz koji uporno insistira na ostanku, znajući da PSŽ odbija takav scenario po kom bi otišao besplatno narednog leta.

PSŽ želi ponude ostalih klubova, ali je cena od 180-200 miliona, pominje se čak i 250, zaista nedostižna za sve. Siti je digao ruke, Pep Gvardiola je i javno rekao da u tu trku ne ulazi, jer zna gde Mbape želi da ide. Ostali nemaju novca, a ni dovoljno jak projekat, pa je evidentno da Mbapeov put vodi jedino ka Madridu, samo je pitanje kada. 

Hari Kejn, Randal Kolo Muani i Viktor Osimen su otpali kao opcije, jer svi koštaju barem 100 miliona evra i Perez ne želi da baca tu količinu novca kada zna da će pre ili kasnije dobiti Mbapea. Perez je seo za pokeraški sto i ima najjače karte i sve u svojim rukama, samo je pitanje do kada će da blefira...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke