Perez sklopio "BMV", sledeći je najjači bekovski tandem i to za NULU!

Autor: Milovan Longinov
utorak 08.10.2024.
18:15
Izvor: Sportske.net

Zna se šta bude kada Florentino Perez zamisli ovako nešto...

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

Predsednik Real Madrida Florentino Perez ima nove snove, a kao i uvek, oni su - "galaktički". 

Kako je otkrila Marka, Perezov glavni plan za 2025. godinu je da upari novi bekovski tandem - Trent Aleksander-Arnold i Alfonso Dejvis!

Da sve bude još neverovatnije, obojica bi mogla da dođu - besplatno!

Kao što je poznato, Trentu ističe ugovor sa Liverpulom, a Dejvisu sa Bajernom 30. juna 2025. godine, što znači da Real može da ih dogovori već na zimu, kao što je prethodno učinio sa Kilijanom Embapeom. 

Trenutno kako stoje stvari, ni Trent ni Dejvis nisu blizu produžetka saradnje sa svojim klubovima. Kod Trenta je situacija drugačija, njega ne interesuje finansijski aspekt, kao Dejvisa, već sportski projekat. On želi da osvaja sve najvažnije trofeje i da se iz godine u godinu bori za iste, što Real Madrid garantuje, pitanje je koliko može i Liverpul.

S druge strane, nakon teške povrede Danija Karvahala, Englezu se otvara mogućnost da postane prvi desni bek, jer Španac pauzira sigurno godinu dana, a pitanje je i u kakvom stanju će biti posle oporavka od takve povrede.

Dejvis je odbio Bajernove ponude, zahtevao je da bude u redu najplaćenijih u ekipi, što su Nemci glatko odbili. On i dalje čeka Realovu ponudu, veruje da takvu šansu ne sme da propusti, iako je i Ferlan Mendi potpisao novi ugovor i ima apsolutno poverenje i kluba i Karla Anćelotija. 

Sve u svemu, zamislite tu odbranu - TAA, Militao, Alaba, Dejvis i napred onu tešku artiljeriju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke