Perez sve sračunao, trojica za Mbapea!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 19.08.2021.
12:36
Izvor: Sportske.net

Ovako će zatvoriti transfer...

 IAN LANGSDON
IAN LANGSDON

Povezane vesti

Real Madrid je sastavio plan, pisali smo o dovođenju slobodnog agenta Pogbe, kao i mogućnosti da narednog leta plate klauzulu i iskoriste Halandovu želju da se preseli u Madrid.

Ipak, prva meta je Mbape. On će po svemu sudeći ostati u Parizu još ovu sezonu odraditi ugovor i onda kao slobodan igrač ispuniti san i obući dres Reala.

Florentino Perez ima jasan plan, on je sačuvao novac, prodajom igrača proteklih godina napravio budžet za pojačanja u post-pandemiji, pa će narednog leta tim doživeti veliku transformaciju koja je već počeka dolaskom Alabe na mesto Ramosa.

Novac, odnosno prostor za fantastičnog napadača oslobodiće igrači kojima za 12 meseci ističu ugovori.

Klub će napustiti Bejl, Isko i Marselo, kombinovano to je 33 miliona neto koliko Velšanin, Španac i Brazilac zarađuju. To će biti više nego dovoljno za Mbapea, a ostatak novca nakon smanjenja platnog spiska i odlaska eventualno još nekih igrača poput Jovića ili Marijana, možda i Modrića biće uložen u platu Pola Pogbe koji kao i Haland sanja dres "Los Blankosa".

Podsetimo, Varan i Ramos su oslobodili platni prostor, mada je Alaba uzeo kapitenovu platu. a Odegard koji je na vratima Arsenala je zarađivao nešto više od tri miliona godišnje.  

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke