Perez želi Mesijevog "najboljeg prijatelja"!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 01.12.2022.
23:15
Izvor: Sportske.net

Na skauting listi je.

EPA-EFE/Rungroj Yongrit
EPA-EFE/Rungroj Yongrit

Povezane vesti

Argentina je i pored poraza od Saudijske Arabije u prvom kolu uspela da se domogne prvog mesta u grupi i time ostvari susret sa Australijom u osmini finala. 

Mesi i družina nisu delovali toliko bezidejno protiv Poljaka, kao u prethodnim duelima sa Meksikom i Saudijskom Arabijom. Za sada "gaučosi" imaju dva heroja, to su Leo Mesi i Enco Fernandez. Potonji se spominje i kao jedna od zvezdi tokom narednom prelaznog roka. 

Benfikin Argentinac je u tri dosadašnja meča Mundijala zabeležio po gol i asistenciju. Enca prate Liverpul i Mančester Junajted, španski mediji od danas u zainteresovane svrstavaju i Real Madrid. 

Navodno je Enco, Perezov plan B, ukoliko Madriđani izgube bitku za Belingemom. Benfika bi doduše mogla itekako da oteža posao zainteresovanim klubovima. Reprezentativac Argentine ima važeći ugovor do 2027. godine sa Portugalcima, u ugovoru stoji i otkupna klauzula u visini od 120 miliona evra. Budućem transferu 21-godišnjaka se raduje i River Plejt, matični klub Fernandeza će inkasirati 25% od narednog transfera akademca svog kluba. 

Real bi imao neverovatan vezni red. Dodajte Belingema ili Fernandeza igračima poput Valverdea, Čuamenija, Kamavinge uz "učitelje" poput Krosa i Modrića. Odlična smena generacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke