Perezov način, ako ispadne iz LŠ, Real odmah objavljuje "galakatički" transfer?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 17.05.2023.
10:12
Izvor: Sportske.net

Prvi čovek Reala uvek ima keca u rukavu.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez, File
Beta/AP Photo/Manu Fernandez, File

Povezane vesti

Dok se Real Madrid bori za novo finale Lige šampiona, Florentino Perez završava najveću letnju bombu. 

Nemački Bild piše danas da će transfer Džuda Belingema biti realizovan brže od svih očekivanja i da Real ubrazno radi na svim detaljima.

Nije tajna da su Real Madrid i Borusija Dortmund već postigli načelni dogovor i da su preostale još sitnice da se transfer i realizuje. 

Perez upravo želi da ih reši po ubrzanom postupku i da u slučaju eliminacije od Mančester sitija, što pre ozvaniči novi rekordni transfer.

Perezovi ljudi će već danas stići u Dortmund na završnu rundu pregovora, a zna se da je Real spreman da plati 100 miliona evra, ali i dodatne bonuse čime bi Belingem postao najskuplje pojačanje u istoriji "kraljevskog" kluba.

Taj rekord za sada drži najveći promašaj u istoriji kluba, Eden Azar, koji je leta 2019. godine plaćen 120 miliona evra. 

Belingemov transfer će sa ostvarenim bonusima sigurno premašiti tu cifru, a još važnije je da će njegov dolazak biti ozvaničen pre svih očekivanja.

Ono što je posebno zanimljivo, Belingem i Dortmund se i dalje bore za titulu u Bundesligi i svakako da ne bi bila baš najbolja poruka za tim i navijače da njegov transfer bude ozvaničen pre kraja sezone. Ali, to je Perezov način i on uvek želi da ima keca u rukavu da kupi navijače.

Ako Real ispadne od Sitija, trofeji u Kupu kralja i SP za klubove neće zadovoljiti njihove apetite za ovu sezonu, posebno jer je Barselona osvojila La Ligu i Superkup Španije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke