Mbape odlazi? Nema problema, PSŽ napravio listu zamena!

Autor: Stefan Matić
utorak 13.04.2021.
10:10
Izvor: Sportske.net

Za sada se spominju imena tri fudbalera.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Florentino Perez je dobio novi mandat poverenja Real Madrida. 

To jest, protivkandidata nije ni bilo na izborima te će španski mogul nastaviti sa svojom misijom u Madridu. Prioriteti su Francuzi. Madriđani žele ostanak Zidana a kao ključ toga vide dolazak Kilijana Mbapea. Mladi napadač PSŽ-a bi bio pravi čovek za lidera naredne generacije španskog tima. 

PSŽ i dalje ne odustaje od pregovora, Kilijanu ističe ugovor naredne godine te opcije Parižana ne deluju najbolje. Već se traže i alternative. Pomenuli smo juče Salaha, Egipćanin bi mogao da nadomesti kvalitet koji će nestati potencijalnim odlaskom Mbapea. 

Francuski mediji pominju još Džejdona Sanča i Paulo Dibalu. 

Engleski reprezentativac je već neko vreme "vlažni san" Mančester junajteda, ali "đavolima" je potrebniji klasični špic. Posebno ukoliko Kavani ostane dosledan odluci da ode u Boku Juniors po kraju sezone. Sančo je dete Mančester sitija, svoju afirmaciju je potražio u Borusiji Dortmund i uopšte nije pogrešio. Njegov ugovor sa "milionerima" traje do 2023. godine, kako je LŠ sve dalja Borusiji tako se čini da će Roze naredne sezona morati da se snađe bez igrača poput Halanda ili Sanča. 

Dibala bi možda bio lakša, ali i jeftinija meta. Argentincu ističe ugovor krajem juna 2022. godine. "Desetka" se nije naigrala ove sezone, povrede i korona virus su učinili svoje. La Hoja je pogodio protiv Napolija po povratku, pokazao je koliko mu znači dres "bjankonera", ali to nije uvek presudno. Ostaje da se sačeka leto, izgleda da nas posle štednje čekaju zanimljivi transferi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Tuesday, 13.04.2021
10:25

Dibala je ofanzivni vezni, desetka ili odmah iza napadaca moze da igra ali kao krilo tesko. Ne snalazi se