Pešić povrdio ponudu Hala: "Mnogo sam razmišljao"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 24.01.2022.
16:17
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Mitrović i Aleksandar Pešić, imenjaci, umalo zajedno u Čempionšipu.

@karagumruk_sk/Twitter
@karagumruk_sk/Twitter

Povezane vesti

Srpski napadač i fudbaler turskog Karagumruka Aleksandar Pešić ostaće u tom klubu do kraja sezone, potvrdio je na društvenim mrežama.

Karagumruk je bio spreman da prihvati 1.5 miliona za svog najboljeg strelca koji je na stolu imao dvoipogodišnji ugovor od strane Hala. Nekoliko dana su se vodili pregovori, Pešić je bio neodlučan, da bi konačno stavio tačku - ostaće u Istanbulu!

Iako je ponuda Hala bila primamljiva iz više aspekata, bivši napadač Crvene zvezde je procenio da je ostanak u Karagumruku u ovom trenutku najbolja opcija. Zahvalio se predsedniku tog kluba Ačunu Iličaliju na poverenju i želji da ga ne proda po svaku cenu.

"Ovim putem želeo bih da se zahvalim gospodinu Ačunu Iličaliju. Moram da kažem da nikada do sada nisam sreo profesionalnijeg i posvećenijeg čoveka u svetu fudbala. Iskrenost, integritet, energija i ličnost su samo neki od njegovih kvaliteta", započeo je Pešić, a potom pojasnio zašto je odbio Hal:

"Nakon što sam razgovarao sa mojom porodicom, odlučio sam da ostanem u Istanbulu. Moram da kažem da sam se ovih dana mnogo dvoumio i da sam mnogo razmišljao. Moj agent, koji se još jednom dokazao kao moj dobar prijatelj, mi je mnogo pomogao i odlučio sam da ću ostati u Istanbulu", poručio je Pešić.

Popularni Šilja je ove sezone postigao 12 golova na 21 utakmici elitnog ranga turskog fudbala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke