Pet bombi u "pet do 12" - Sve se "plavi", Čelsi prebacuje 200 miliona samo sutra, u redu i Arsenal!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 30.01.2023.
21:18
Izvor: Sportske.net

Ipak nas čeka potpuna ludnica.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Do kraja prelaznog roka ostalo je još 24 sata, a prema svemu sudeći, ponude će pljuštati na sve strane. 

Trenutno su u centru pažnje Čelsi, pa 10 mesta prazno, pa onda Arsenal, ali i PSŽ. 

Uglavnom, vesti se smenjuju iz sata u sat, a ovde vam izdvajamo potencijalnih pet bombi u minut do 12. 

U centru pažnje je, kao što rekosmo, Čelsi, koji će dovesti Enca Fernandeza, a onda će pokušati i Moizesa Kaiseda! 

Enco Fernandez

Pregovori su u završnoj fazi, ali samo zato što je Tod Boli potpuno poludeo. Čelsi je spreman da poveća ponudu za 10 miliona evra PREKO klauzule koja je postavljena na 120 miliona evra, ali tu je caka.

Da Čelsi plaća klauzulu, morao bih odmah da plati 120 miliona evra, dok bi 130 mogao da "rasparča" na rate i tako izbegne probleme sa fer-plejom i to je Bolijeva karta. Čeka se odgovor Ruija Košte, ali predsednik Benfike popušta, ovo je previše dobra ponuda za igrača koga je pre šest meseci platio 18 miliona. 

Moizes Kaisedo 

Mislite da je tu kraj? NE! Čelsi će posle Enca pokušati da dovede i Ekvadorca iz Brajtona. Grejem Poter je dao zeleno svetlo, uostalom, on ga je i "stvorio". Brajton je odbio dosadašnje ponude od Arsenala i Čelsija, ali "plavci" idu na poslednji "puš". Ipak, za to je potrebno ono što sledi u nastavku. 

Žoržinjo

Da bi mogli da dođu obojica, onda moraju da odu barem dvojica, a među njima je odjednom - Žoržinjo! Italijanu ističe ugovor na leto, kada bi mogao da ode besplatno, pa to pokušava da iskoristi Arsenal. Ni manje ni više, Arteta je svestan da će do Kaiseda teško, pa će dati višestruko manje novca, možda samo nekoliko miliona za iskusnog Žoržinja. 

Hakim Ziješ 

Još jedno iznenađenje - Hakim Ziješ je u pregovorima sa - Pari Sen Žermenom!

PSŽ traži zamenu za Sarabiju, Ziješ je "lou kost" opcija, a Čelsi takođe želi da ga se reši, jer ima gužvu i u napadu. Detalji nisu poznati, možda bude i pozajmica sa otkupom. Ali, rasplet je izvestan.

Konor Galager 

Čelsijeva "zlatna koka" i jedini igrač od kog očekuju dobru zaradu. U Engleskoj ima tih "ovaca" koji preplaćuju domaće igrače, pa tako navodno Everton nudi 50 miliona evra za Galagera, koji neće na "Gudison", jer ga zovu i Njukasl i Kristal Palas. Palas hoće opet da ga dovede na pozajmicu, a Njukaslu nije problem da plati i transfer, samo je pitanje koliko, nakon što je stigao i Entoni Gordon iz Evertona.

Sve u svemu, kraj roka je u znaku Čelsija, i sve konce drži Tod Boli, zamislite da posle svega dovede i Enca i Kaiseda, a do sad je već potrošio oko 460 miliona evra od letos do sada?!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke