Pet igrača u trejd bloku za Harija Kejna, najveće ime odbilo da bude "kusur"!

Autor: Boris Jovanović
sreda 23.06.2021.
08:45
Izvor: Sportske.net

Da li je moguće naći dogovor? Samo jedna opcija realna?

EPA-EFE/Tim Keeton
EPA-EFE/Tim Keeton

Povezane vesti

Ponuda od 100 miliona funti nije prihvaćena, Livi i dalje traži 50 više, a jedini način da dođe do transfera je da neki igrač bude uključen u razmenu.

Gvardiola se plaši pre svega Čelsija i eventualnog dolaska Halanda na Stamford Bridž, potreban mu je napadač, ali ne želi da dovodi samo fudbalera za rotaciju već nekoga ko će odmah podići kvalitet tima na viši nivo.

I tu je jedino rešenje Hari Kejn, on ne mora da se puno uklapa, garantuje golove u PL i u Sitiju veruju da bi sa njim u timu bili nedostižni za rivale. 

Navodno, postoji pet igrača koje bi mogli da ubace u čitav posao kako bi odobrovoljili Totenhem.

"Pevci" žele Rahima Sterlinga, ali on nije zainteresovan. Ako već mora da ode, onda želi da sam izabere klub i pod svojim uslovima. Sterling je izgubio mesto u timu pred kraj sezone, pa razočarao u finalu Lige šampiona, ali je dao jedina dva gola za Englesku u grupnoj fazi EP.

To je teška misija, Gvardiola je za Kejna spreman da se odrekne nekoga od sledećih igrača.

Laport je izgubio mesto u postavi, novi reprezentativac Španije želi da napusti klub, ali Totenhemu treba nešto drugo. Žesus je jedna od opcija, ali tu je problem 60 miliona na koliko Siti procenjuje Brazilca. 

Može se pričati još o Marezu i Bernardu Silvi, Marez bi navodno pristao da ode, Silva ne, osim ako to ne znači odlazak u neki od velikih kontinentalnih klubova.

Sve u svemu, čini se da je jedina realna opcija 100 miliona funti plus Gabrijel Žesus, ali sa Livijem je teško pregovarati, uz to u Sitiju smatraju da je to previsoka cena za Kejna.

Rasplet će sačekati kraj EP, "Građanima" bi moglo da ide na ruku ukoliko se Kejn vrati na pripreme Totenhema i zatraži od kluba da ga stave na transfer listu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke