Pet najboljih igrača bez kluba!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 16.08.2024.
14:15
Izvor: Sportske.net

Gde će završiti?

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Postoji veliki broj slobodnih igrača u ovom trenutku, neki od njih su zaista velika imena svetskog fudbala. 

Mi smo za vas odabrali petoricu najpoznatijih u ovom trenutku koji su i dalje bez kluba posle završetka prethodne sezone. 

Adrien Rabio

Adrien Rabio je prvi, ovaj 29-godišnji Francuz je u najboljim godinama, merka ponude od kojih je jasno da je jedna i Liverpulova. Nisu jedini, i Mančester junajted ga želi, pa sigurno da ovaj fudbaler traži bolju ponudu. 

Mario Ermoso

Štoper koji je napustio Atletiko Madrid bi mogao da bude ozbiljno pojačanje nekog od giganata, ima 29 godina i odabrao je da ne produži ugovor sa Atletikom ovog leta. Umesto toga, čeka ga novi klub, pitanje je samo koji. 

Memfis Depaj

Obostrana želja kluba i Depaja je bila da ovaj fudbaler ode iz Atletiko Madrida. Italijanski klubovi su veoma zainteresovani za njega, teško da bi mogao u Englesku. Retki su i oni koji mogu da plate njegove zahteve, pa nije isključeno da ga gledamo u recimo, Saudijskoj Arabiji. 

Mats Humels

Iako ima 35 godina, Mats Humels je dokazao prošle sezone da je u sjajnoj formi. Bio bi veliko pojačanje gde god da se pojavi, ne samo zbog svojih igračkih kvaliteta, već i zbog znanja koje poseduje i koje može preneti na mlađe. Otuda je postojalo i interesovanje Real Madrida. 

Antoni Marsijal

Nekada najskuplji tinejdžer u svetu fudbala je završio svoju epizodu na "Old Trafordu" i čeka novi angažman. Devet godina je prošlo, sada je vreme za neki novi izazov, a Francuska je najrealnije rešenje. Lion se najčešće pominjao u medijima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke