Peta sreća, Juve konačno nalazi pravu "desetku"?!

Autor: Stefan Matić
subota 20.02.2021.
12:37
Izvor: Sportske.net

Kreativni vezista na pragu još jednog iskustva.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus nikako da zaigra kako navijači očekuju.

Poraz od Porta je došao zasluženo, Pirlovi izabranici su pružili jednu od najslabijih partija ove sezone. I uopšteno deluje da Juventus teško dolazi do golova. 

Dibala ni ove sezone ne pruža zadovoljavajuće partije, Argentinac se dosta namučio sa COVID-19, ali i povredama. U Portu je bio na klupi, očekuje se da protiv Krotonea dobije šansu makar u završnici. 

Italijanski mediji pišu o interesovanju Juventusa za Džejmsom Rodrigezom. Kolumbijac beleži dobre partije u Evertonu, "karamele" su ga dovele u septembru prošle godine kao slobodnog igrača. Njegov ugovor važi do juna 2022. godine, ostaje da se vidi da li će Anjeli i ekipa preseći i potencijalno se rastati sa Dibalom. 

Rodrigez bi se tako obreo i u petoj top ligi Evrope, najbolji fudbaler Svetskog prvenstva 2014. godine je već igrao u Francuskoj, Španiji, Nemačkoj i sada Engleskoj. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Saturday, 20.02.2021
15:14

Kako bre Juventus teško dolazi do golova kada izlizani daje min. gol po utakmici, k'o što pročitah ovde pre neki dan. 😂 Još kada ne bi bilo saigrača na terenu da mu smetaju i da se sudara sa njima davao bi min. hat-trick po meču. 😂😂😂