Petorica Srba nuđena Murinju, ko će završiti u Romi?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 27.06.2021.
12:40
Izvor: Sportske.net

Naši igrači moguća pojačanja Rimljana...

Povezane vesti

Roma još odmerava pojačanja, čeka se golman Rui Patrisio, ali i pregovaraju sa Arsenalom oko Džake. Ali za ta dva transfera potrebno je 30 miliona evra, Vulvsi za golmana 12 miliona, a "Guneri" cene Švajcarca dvadesetak, Roma neće dati više od 15 i tu su strane zauzele rovove. Američki vlasnici planiraju da prodaju Pau Lopeza, španskog čuvara mreže i to Barseloni, ali sve je na dugom štapu.

Portugalcu se sada već žuri, on je tražio štopera, ponuđen mu je Nikola Maksimović koji je slobodan, dovođen u vezu sa Laciom i Interom, ali traži oko 2.5 miliona po godini. Ipak, on je bliži "Vučici" nego recimo Dijego Karlos, Brazilac za koga Monći i Sevilja traže oko 30 miliona.

Sledeće nedelje Murinjo dolazi u Rim, i želi jasnu situaciju. Traži defanzivnog vezistu, Matić čeka poziv, desetak miliona i biće Romin.

Treći Srbin koji zanima direktora Pinta je Filip Kostić koji bi se idealno sa Spinacolom dopunjavao po levoj strani, Kragujevčanin je eksplozivan, igrač po meri Murinja, ali cena mu raste jer ga želi i Inter, a pominjao se i Lacio.

I četvrti naš igrač koji je meta Rome je ponovo Luka Jović. Jer, Džeko ima previsoku platu i gleda ka Engleskoj, a Jović je lakša misija od recimo Aleksandra Mitrovića za koga Fulam traži preveliko obeštećenje, ili Hrvata Kramarića koji bi da napusti Hofenhajm. Roma ima od napadača i Borhu Majorala koji je na pozajmici do narednog leta, ali se priča da nije po ukusu Portugalca, odnosno da on želi klasičnog napadača koga bi uklopio sa brzim spoljnim fudbalerima poput Klajverta, Undera i El Šaravija. Neće verovatno ni sva trojica ostati, ali priča se da će neki igrači koji su bili na pozajmici dobiti priliku da se nametnu.

Murinjov odmor se završava u prvoj nedelji jula i on stiže u Rim. On bi trebalo uz pompu da bude predstavljen 5. jula dan pre nego Rimljani počinju pripreme za novu sezonu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke