"Pevci" ostaju bez "petlova", Totenhem gubi oba napadača?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 10.05.2021.
14:35
Izvor: Sportske.net

Ko će davati golove naredne sezone.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Totenhem je u ovom kolu poražen sa 3:1 od strane Lidsa na "Eland Roudu". 

Poraz "pevce" ostavlja na sedmom mestu, Everton ima bod manje uz utakmicu manje tako da trka za Evropa Ligu nije gotova. Dosta toga je na Rajanu Mejsonu, nekadašnji igrač Totenhema je bačen u vatru kao privremeno rešenje po raskidu saradnje sa Murinjom.

A naredni trener kluba iz Londona bi mogao imati i veće probleme. 

Hari Kejn je izgleda prelomio, kapiten Engleske želi odlazak iz Totenhema. Jedan od najefikasnijih PL napadača želi klub u kojem će se takmičiti za trofeje. Totenhem to zasigurno nije. Interesenata ne manjka, Mančester siti, Mančester junajted i Čelsi ga prate dok se pominju još Real Madrid i Barselona. 

Sa druge strane i Karlos Vinisijus napušta London. 

Brazilac je doveden na pozajmicu, "pevci" neće aktivirati klauzulu od 45 miliona evra kako bi ga za trajno otkupili od Benfike. Vinisijus nije dobijao mnogo šansi, ali Brazilac je pokazao da zna kako postići gol. Posebno u Ligi Evrope. Ipak Karlosa bi mogli nastaviti da gledamo u PL, navodno su Vulvsi itekako zainteresovani za pregovore sa Benfikom. 

"Vukovi" su maltene celu sezonu odigrali bez klasičnog napadača zbog povrede glave Raula Himeneza na utakmici sa Arsenalom. Totenhem će napustiti još i Bejl, Sonova sudbina je isto neizvesna pa se postavlja logično pitanje.

 Ko će biti glavni "pevac" naredne sezone u pogledu postizanja golova? 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke