"Pevci" se razjurili - Ponuda Barsi, duel sa Junajtedom i Ekvadorac na meniju!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 29.12.2022.
21:29
Izvor: Sportske.net

Konte želi konkurentan tim.

ANDREW YATES
ANDREW YATES

Povezane vesti

Totenhem je po povratku sa pauze remizirao 2:2 sa Brentfordom. 

Pozicija četiri im je ugrožena, Mančester Junajted "vreba" sa pozicije pet sa bodom manje, ali i utakmicom manje. Konte želi aktivan januar, plan je da se osnaži gotovo svaka linija tima. 

U odbrani je pik mladi Ekvadorac iz Leverkuzena, Pjero Hinkapie se odlično snašao u Bundesligi. Došao je iz argentinskog Taljaresa pre godinu i po dana, sada mu se cena učetvorostručila. Pitanje je i koliko su "farmaceuti" spremni da ga prodaju posle nepune dve sezone, Totenhem će morati dobrano da zavuče ruku u džep. 

Što se tiče veznog dela terena, španski mediji pišu da je na adresu Barselone stigla ponuda od 15 miliona evra za usluge Franka Kesija. Reprezentativac Obale Slonovače je stigao na "Nou Kamp" ovog leta kao slobodan igrač iz Milana, ali je retko kada u startnoj postavi zbog velike konkurencije u centralnom delu terena. Jasno da je ponuda od 15 miliona evra "slaba", ali postoji šansa za uspešnom saradnjom. 

Meta u napadu je odlični Martin Terije, napadač Rena igra fenomenalno i na 20 utakmica ima oko 11 golova. Cena nije mala, pomno ga prati i Junajted, 25-godišnji Francuz se procenjuje na 35 miliona evra na transfermarkt-u. Trka za top četiri tek počinje, znamo kako Konte reaguje kada mu se želje ne ispune. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke