Piksijev "izum" hit u Italiji, veliki klubovi stali u red, zna se ko je favorit!

Autor: Boris Jovanović
subota 29.07.2023.
09:27
Izvor: Sportske.net

Čeka ga eksplozija!

EPA-EFE/ETTORE GRIFFONI
EPA-EFE/ETTORE GRIFFONI

Povezane vesti

Lazar Samardžić je jedna od tema prelaznog roka u Italiji.

Udineze ne želi da ga pusti za manje od 25 miliona evra, a dosta većih klubova Serije A obigrava u Friuliju, probajući da spusti cenu ili ubaci nekog igrača kao deo transfera.

Juventus je odustao, pokušavaju da spuste cenu za Kesija, pa je Samardžić sada najbliži Interu.

Prema tvrđenju italijanskih medija Inter je najozbiljniji, imaju novac posle prodaje Onane, Udineze bi pristao da deo posla bude super-talentovani Đovani Fabijan koji je prošle godine igrao u Ređini, ali Inter bi ga poslao na pozajmicu, nikako ne želi da izgubi kontrolu nad pomenutim igračem. Oni nude Sensija ili Espozita, ali "Zebrete" nisu zainteresovane.

Oni očekuju da Samardžić eksplodira naredne sezone i veruju da će mu cena rasti. Plus, klub sa severa Italije nema potrebu da prodaje.  Bekao je otišao u Fener, verovatno će kasu napuniti i Beto koga traže engleski klubovi, a već su dovedeni Brazilac Brener iz MLS, kao i Lorenco Luka velika italijanska nada, momak koji se nije naigrao u Ajaksu (ima samo 22 godine)

Napoli čeka, kao i Lacio koji je prodao Sergeja, priča se da u klubu traje hladni rat između Lotita i Sarija oko ovlašćenja trenera kada su transferi u pitanju.

Samardžić je pre nekoliko dana postigao sjajan gol protiv Lajpciga, spreman je za novu sezonu, ima još tri nedelje do starta protiv Juventusa, a već danas u pripremno meču "Friulani" igraju protiv Union Berlina. Širom Evrope igra se dosta zanimljivih mečeva, kvote možete proveriti na AdmiralBet

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke