Pioli parafirao, a Maldini sada snagu usmerava ka odbrani od "zveri"

Autor: Nemanja Janošev
petak 26.11.2021.
16:33
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo dovoljno da ga ubedi?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Sportski direktor Milana Paolo Maldini ima mnogo obaveza ovih dana i prvi korak je rešio uspešno dogovorivši novi ugovor sa trenerom Stefanom Piolijem.

Italijanski stručnjak će potpisao novu saradnju do 2023. godine s opcijom produžetka na još jednu sezonu. Međutim, tu posao Paola Maldinija nije gotov. Osim što mu pokraj misli leti situacija sa Frankom Kesijem koji zahteva mnogo veći novac nego što Milan planira da mu ponudi, klub radi na produžetku ugovora sa jednim od ključnih igrača - Teom Ernandesom.

Maldini je ovih dana otputovao u Madrid gde je razgovarao sa igračevim predstavnikom Manuelom Garsija Kilonom. Konkretno, Milan je spreman da francuskom levom beku ponudi četiri miliona evra neto godišnje, uz bonuse, pa se sada čeka odgovor Ernandesa i njegovog agenta.

Ernandes je već neko vreme na meti Mančester sitija i Pari Sen Žermena, stoga bi novi ugovor odbio "zveri" koje žele da ga se domognu. Uostalom, nije isključeno da bi se to moglo i dogoditi, budući na platežnu moć dva kluba. Ali, Ernandes se pita...

Teo je ove sezone odigrao 14 utakmica u svim takmičenjima i upisao gol i četiri asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke