Pjanić čupa srce navijačima Juventusa - Zna idealnu sredinu za Dibalu!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 25.05.2022.
10:47
Izvor: Sportske.net

Kako bi izgledao u ovoj ekipi?

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Fudbaler Barselone na pozajmici u Bešiktašu Miralem Pjanić veruje da je za njegovog bivšeg saigrača iz Juventusa Paula Dibalu idealno rešenje da pređe u Romu.

Juventus i Dibala nisu uspeli da se usaglase oko novog ugovora i Argentinac je od 1. juna slobodan igrač. On trenutno razmatra brojne opcije koje kruže oko njega. Najaktuelniji je ostanak u Italiji, ali spominje se i Premijer liga. Inter, Milan i Roma su potencijalni kandidati, što bi u svakom slučaju značilo da će Dibala igrati za omraženog rivala Juventusa.

Miralem Pjanić, koji je sa njim delio svlačionicu od 2016. do 2020. godine smatra da je njegov bivši klub Roma idealna sredina za "La Hoju".

"Roma je savršena za njega. To bi bio savršen posao. Roma mora da napravi iskorake i dovede šampionska imena. Igrači kao što je Paulo poboljšavaju svoje timove, a on bi sigurno unapredio Romu. Voleo bih da ga vidim tamo", rekao je Pjanić na pitanje da prokomentariše spekulacije o Dibali.

I budućnost samog Pjanića je neizvesna. On se vraća u Kataloniju i Bešiktaša, ugovor sa Barselonom ima do 2024. godine i kako kaže, želi da ga ispuni do kraja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke