Pjanić ide besplatno, u London?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 20.07.2021.
20:20
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo moguće...

FC Barcelona Twitter
FC Barcelona Twitter

Povezane vesti

Miralem Pjanić je blizu prelaska u Totenhem i to kao slobodan agent, pošto je Barselona spremna da ga pusti bez obeštećenja!

Neverovatno, ali istinito, Barsa toliko želi da ga se odrekne da je spremna da ga pusti bez obeštećenja, samo da više ne mora da ga plaća osam miliona evra godišnje.

Hosep Marija Bartomeu se potrudio da upropasti baš svaki tranfer ogromnom platom, pa tako i Pjanić ima nerealna primanja zbog čega Laporta želi da ga pusti besplatno.

Pjanić takođe želi da ode, nije u dobrim odnosima sa Kumanom i svestan je da neće dobiti minutažu, iako mu je bio san da uspe u Barseloni.

On je želeo nazad u Juve, pominjali su se i Milan i Inter, ali je Fabio Paatići očigledno iskoristio svoje poznanstvo sa Pjanićem.

Još uvek nije potvrđeno, ali zvuči kao vrlo realno da Barsa pusti Pjanića bez obeštećenja, a taj poklon Totenhem neće propustiti. 

Podsetimo, Pjanić je stigao u Barsu prošlog leta u sumnjivoj kombinaciji, po kojoj su Katalonci platili za njega čak 60 miliona evra, a Juve dao 10 više za Artura Mela. Da sve bude još gore i očigledno da se radi o peglanju računa jeste  da su poslove završili u sred sezone, 30. juna, iako se igralo do kraja avgusta zbog pandemije...

I bez Pjanića, Barsa ostaje jedan od glavnih favorita za titulu u Španiji, a kvota da će Katalonci postati šampioni je i više nego odlična, a možete je odmah odigrati  OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke