Plan Gunera - Šta će "izmisliti" do kraja pijace?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 30.09.2020.
08:37
Izvor: Sportske.net

Počeli su osmišljeni plan da sprovode u delo.

EPA-EFE/Tim Goode/NMC/Pool
EPA-EFE/Tim Goode/NMC/Pool

Povezane vesti

Arsenal je ovog leta angažovao Vilijana, Gabrijela, vratili su Sebaljosa, a u klub je stigao i Vilijam Saliba, otkupili su i ugovor Pabla Marija od Flamenga, doveli golmana Runarsona kao zamenu za Martineza, a potpisali su i višegodišnji ugovor sa Sedrikom Soarešom.

Što se tiče odlazaka, dozvolili u Mhitarijanu da ostane u Romi, raskinuli su saradnju sa jermenskim fudbalerom koji je kao slobodan igrač potpisao za "Vučicu", potom su u Štutgart na pozajmicu poslali Mavropanosa, da bi nedavno Aston Vila otkupila golmana Martineza za oko 18 miliona evra.

Zbog toga, na redu su prodaje, kako bi se sakupio novac za još makar jedno kvalitetno pojačanje.

Veliki broj igrača bi mogao da ide, a prvi je na izlaznim vratima izgleda Sead Kolašinac.

Fabricio Romano tvrdi da će sve biti gotovo u narednih 48 sati, reprezentativac BiH se vraća u Bundesligu, potpisaće za minhenski Bajern. "Tobdžije" će od odlaska levog beka, koji je svojevremeno stigao kao slobodan igrač iz Šalekea, zaraditi oko 11 miliona evra, moglo bi da im pripadne još novca na ime bonusa.

Dalje, Lukas Toreira je takođe otpisan, iako se dugo pričalo o njegovom povratku u Italiju, izgleda da je Atletiko Madrid njegova naredna destinacija.

Dve strane su već neko vreme u pregovorima, Arsenal bi da proda Urugvajca, Madriđani da ga dovedu na pozajmicu, ali se čini da će uskoro pronaći rešenje.

Danas je imati još jedan sastanak, pa bi uskoro mogli da postignu dogovor.

Mustafi, Genduzi i Sokratis su takođe višak, videćemo da li će uspeti da pronađu novi angažman do kraja prelaznog roka.

Baner 10

Čini se da će nakon prodaja Kolašinca i Toreire stvoriti uslove za angažovanje još jednog kvalitetnog pojačanja, a utisak je da su najbliži potpisu Husema Auara iz Liona.

Francuzi su voljni da posluju, cena je između 50 i 60 miliona evra, ali kako su dogovorili transfer Lukaša Paketa iz Milana, čini se da bi mogli da pristanu i na nešto manju cifru, zamenu su već dobili, izvesno za daleko manji novac.

Na "Emirejtsu" i dalje sanjaju o Partiju, ali se čini da je Auar bliži klubu i da će teško stvoriti uslove za angažovanje obojice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Wednesday, 30.09.2020
16:17

Milslim da sam procitao da ce Sead u Bajer.Svakako treba usmeriti sve na Auara.